Виолетово-червено е цветът на 2022 година, определи института Пантон, съобщи организацията

...
Виолетово-червено е цветът на 2022 година, определи института Пантон, съобщи организацията
Коментари Харесай

Пантон определи цвета на 2022 година

Виолетово-червено е цветът на 2022 година, дефинира института  " Пантон ", заяви организацията на уеб страницата си, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Комбинирайки качествата на синьото, само че в това време с виолетово-червени оттенъци Пантон 17-3938 Вери пери символизира пламенно, радостно въодушевление и динамично наличие, което предизвиква самоуверено творчество и въображение, " обясниха избора си експертите.

Те акцентират, че при излизане от изолацията, усещанията и стандартите на хората се трансформират, а действителният и виртуалният живот стартират да се пресичат по нов метод. „ С възходящата известност на метавселената и възхода на креативната общественост в цифровото пространство, Пантон 17-3938 Вери пери демонстрира по какъв начин... цветовите трендове в цифровия свят се демонстрират в действителния свят и назад, " се споделя в известието.

Институтът „ Пантон " уточни за 2021 година два основни цвята - сиво и блестящо жълто. Организацията дефинира основния цвят на годината от 2000 година Институтът основава бои за стилната и козметична промишленост, строителството, текстилната индустрия и други браншове. Известен е с едноименната система за сходство на цветовете. Специалистите избират водещия колорит въз основата на това, което към този момент е употребявано в модата и вътрешния дизайн, както и на прогнозите за дълготраен интерес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР